Kush jemi ne?

Udheheqes ne prodhimin e qirinjve ne Europe.

Kompania Fobos e filloi aktivitetin e saj ne 1992. Prodhimi eshte i ndare ne dy pjese. Ne Sofie jane punishtet e prodhimit te qirinjve per kisha dhe rituale. Ne qytetin Kyustendil jane punishtet e fitilave dhe qirinjve per perdorim shtepiak, me strukture te thjeshte dhe per dekorim.

Kompania jone ka nje nga parqet me te medhenj te makinerive ne Europe dhe eshte nje nga te paktet prodhues te qirinjve ne bote qe prodhon fitilat e saj gjithashtu.

Kapaciteti prodhues arrin 20 ton produkt I prodhuar ne dite. Karakteristikat teknike te lendes se pare te perdorur (parafine, serezin, stearine, etj) arrijne kerkesat e tanishme te BE, te cilat garantojne kualitetin e larte te produktit te prodhuar.

Mesatarja vjetore e xhiros eksportuese te kompanise arrin 300 ton. Partneret tradicionale jane: Sllovenia, Izraeli, Greqia, Maqedonia, Shqiperia, Kosova, Italia, Anglia, Ukraina dhe te tjere. Shitjet e brendshme arrijne deri ne 150 ton ne vit.

Tipet

Qirinj shtepie

Tipet

Qirinj kishe

Tipet

Qirinj

per caj

Tipet

Qirinj

per ritual

Tipet

Qirinj dekorues dhe te thjeshte

logo-fobos-candles

Phone

+359 2 955 57 73,

+359 2 955 73 38

Address

“Fobos candles″ LTD
1618 Sofia
78 Maestro Kanev str.

EMAIL

office@fobos.bg