FOBOS candles

Kompania jone ka nje nga parqet me te medhenj te makinerive ne Europe, duke perfshire makineri per thurje te cilat sherbejne per prodhimin e fitilave per te gjitha llojet e qirinjve.

Kapaciteti prodhues arrin 20 ton produkt I prodhuar ne dite. Karakteristikat teknike te lendes se pare te perdorur (parafine, serezin, aromatizues, ngjyrues, etj) arrijne standartet moderne Europiane, te cilat garantojne kualitetin e larte te produktit te prodhuar.

Mesatarja vjetore e xhiros eksportuese te kompanise arrin 500 ton. Partneret tradicionale jane: Sllovenia, Izraeli, Greqia, Maqedonia, Shqiperia, Kosova, Italia, Anglia, Ukraina, Hollanda dhe te tjere.

Lexo më shumë

logo-fobos-candles

EMAIL

office@fobos.bg

АДРЕС

“ФОБОС КЕНДЪЛС″ ЕООД
1618 София
ул. “Маестро Кънев” 72

ТЕЛЕФОН

+359 2 955 57 73,

+359 2 955 73 38